Menu Sluiten

Over Sportcamp070

Wij zijn een jong bedrijf dat bestaat uit twee enthousiaste en ervaren sportdocenten. Sportcamp070 richt zich op het aanbieden van sportieve activiteiten in allerlei uitdagende vormen tijdens de schoolvakanties.

Met veel passie en enthousiasme zetten wij ons in om van jouw vakantie tijdens je sportieve activiteiten een uitdagende en leerzame ervaring te maken.

Alle twee zijn wij ervaren docenten die ook voor de gemeente naschoolse sport aanbieden als combinatiefunctionaris. Bovendien hebben wij ruime ervaring met het aanbieden van sportactiviteiten aan verschillende doelgroepen.

Naast onze eigen kennis en ervaring maken wij gebruik van een groot netwerk van ervaren sportdocenten/trainers uit de Haagse sportwereld.

Doelstelling Sportcamp070

Onze doelstelling voor de vakantiesport activiteiten is in eerste instantie dat de deelnemers aan een waardevolle sportieve activiteit kunnen deelnemen, waarbij ze gedurende de activiteiten in aanraking komen met verschillende takken van sporten en deze op een uitdagende manier beleven.

In tweede instantie is het voor ons belangrijk dat de deelnemers erachter komen welke sport ze echt leuk vinden en vervolgens direct worden geïnformeerd over het aanbod van die sport. Waar wordt de sport in hun omgeving aangeboden? Hoe laat zijn de trainingen? Wat kost het? Wat komt er allemaal bij kijken? 

Het doel van deze aanpak is de kinderen te begeleiden naar een leven lang sporten, door deelnemers te begeleiden naar een sportvereniging of door ze te laten ervaren hoe leuk het is om met z’n allen te sporten.

Wie zijn wij?

Wesley Hage

Geboortedatum: 27-11-1984

Opleiding:

 • CIOS Diploma, kwalificatie Sport- en Bewegingscoördinator, differentiatie: Bewegingsagoog 
 • Handbal trainer 3 en 4 diploma
 • Fitness A
 • Opleiding Combinatiefunctionaris
 • Docent lichamelijke opvoeding

Ervaringen in de sport:

 • Eredivisie handbal bij handbalvereniging Hercules
 • Sinds 2008 werkzaam als Combinatiefunctionaris/sportcoördinator Gemeente Den Haag
 • EHBO diploma

Rody Zuidgeest

Geboortedatum: 04-04-1993

Opleiding:

 • Sport en Bewegen Diploma niveau 4, differentiatie: buitensport coördinator. 
 • Judoleraar A en B
 • Judotrainer coach 4e DAN
 • Opleiding Combinatiefunctionaris

Ervaringen in de sport:

 • Eigen judoschool
 • Sinds 2015 werkzaam als Combinatiefunctionaris/sportcoördinator Gemeente Den Haag
 • EHBO diploma

Veelgestelde vragen

Het Sportcamp070 is voor alle kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud die van een sportieve uitdaging houden. Tijdens het kamp is het terrein alleen toegankelijk voor deelnemers en kamleiding.
Het Sportcamp070 vindt in de tweede (27 juli t/m 31 juli) en de vijfde week 17 augustus t/m 21 augustus) van de zomervakantie plaats, van maandag tot en met vrijdag. De kinderen worden iedere dag naar het Sportcamp gebracht voor een dag vol plezier en nieuwe ervaringen en zullen de avonden thuis doorbrengen. We zullen de kinderen het eerste uur vermaken tot het dag programma zal starten en het laatste uur vermaken tot een ieder is opgehaald. Brengen: tussen 08:30 en 09:30 uur Ophalen: tussen 16:30 en 17:30 uur Op de vrijdag bent u vanaf 15:00 uur welkom om sfeer te komen proeven op het Sportcamp.
Het Sportcamp 070 speelt zich af op de locatie van WHC Handbal aan de Zonnebloemstraat 159a, 2565 RT Den Haag. De locatie kunnen we makkelijk afsluiten voor buitenstaanders en op het terrein van WHC kunnen we volledig onze gang gaan. We hebben de beschikking over twee verharde sportvelden, beachcourt, voldoende m2 gras en bij slecht weer over twee sportzalen.
Voor 5 dagen lang plezier, nieuwe contacten, nieuwe ervaringen, sporten en bewegen op een mooie buitenlocatie, lunch, drinken, tussendoortjes en een mooi gevarieerd programma zijn de kosten € 250,- per deelnemer